Συχνές Ερωτήσεις

Μαθετε τα παντα για την SpeechWorld και τις υπηρεσιες μας!
Η Speech World δημιουργήθηκε το 2016, είμαστε μια υπηρεσία που διοικείται από θεραπευτές. Έχουμε τον κατάλληλο θεραπευτή για την αντιμετώπιση των ατομικών σας αναγκών. Όλοι οι θεραπευτές μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και προσφέρουν εμπιστευτικές, συνεδρίες OnLine χρησιμοποιώντας ζωντανές βιντεοκλήσεις (χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Zoom).
Η Speech World καθιστά τη θεραπεία διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου.
Αρχικά διαλέγετε ένα ραντεβού την ώρα που σας ταιριάζει και με τον θεραπευτή τον οποίο επιθυμείτε. Κατόπιν κάνετε τη καταβολή χρημάτων και ολοκληρώνετε το ραντεβού τη μέρα και ώρα που έχετε επιλέξει.
Σε όλο τον κόσμο! Όπου και αν βρίσκεστε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο ακυρωθεί η συνεδρία σας επικοινωνείτε μαζί μας και καθορίζουμε εκ νέου το ραντεβού σας.
Οι θεραπευτές μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα σας ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Δε μπορεί να προβλεφθεί το χρονικό διάστημα καθώς το κάθε περιστατικό είναι μοναδικό, καθώς παρουσιάζει διαφορετικές ανάγκες. Οπότε χρειάζεται τον δικό του χρόνο για να κατακτήσει τις δεξιότητες που χρειάζεται. Μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε τη θεραπεία σε οποιοδήποτε σημείο.
Οι συνεδρίες γίνονται μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας έρχεται ενημερωτικό mail με το link που θα χρησιμοποιήσετε για να μπείτε στη συνεδρία σας.
Προς το παρόν μόνο στα ελληνικά. Αν επιθυμείτε να γίνει σε άλλη γλώσσα μπορείτε να μας ενημερώσετε στο mail
Μπορείτε να συμμετέχετε σε συνεδρίες λογοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής γονέων. Σύντομα θα έχουμε συνεδρίες εργοθεραπείας και ειδικής διαπαιδαγώγησης.
Οι θεραπευτικές συνεδρίες διαρκούν συνήθως 45-60 λεπτά. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που το ραντεβού σας είναι λίγο μεγαλύτερο ή συντομότερο, αυτό θα συζητηθεί σε συνεργασία με τον θεραπευτή σας.
Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οι άνθρωποι θέλουν την ευκολία της διαδικτυακής θεραπείας περιλαμβάνουν:

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια μεγάλη λίστα αναμονής για να βρείτε έναν θεραπευτή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη θεραπεία από οπουδήποτε, από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε συνεδρίες θεραπείας τις ώρες που είναι πιο βολικές για εσάς. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κατάλληλο θεραπευτή και τον τύπο θεραπείας για τις ανάγκες τους, παρά το γεγονός ότι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές από ειδικούς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη θεραπεία ακόμη και αν δυσκολεύεστε να φύγετε από το σπίτι. Η ευκολία της διαδικτυακής θεραπείας καθιστά επίσης πολύ πιο εύκολο για τους ανθρώπους να ξεκινήσουν θεραπεία που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά.

*Εάν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο θεραπευτής σας πιστεύει ότι, κατά την επαγγελματική του άποψη, ότι θα ήσασταν πιο κατάλληλοι για δια ζώσης θεραπεία, θα το συζητήσουν μαζί σας και θα σας υποστηρίξουν για να κάνετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.