Είμαστε η Speechworld

Πιστεύουμε ότι με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά, αλλά και πολύ παιχνίδι, μπορούμε να τα βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες τους. Με το πλούσιο θεραπευτικό και εκπαιδευτικό υλικό και την πλήρως εναρμονισμένη διεπιστημoνική & θεραπευτική μας ομάδα εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά.

Ο πρωτοποριακός και ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας προσφέρει μια ζεστή, φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα τόσο για τους ενήλικες και τα παιδιά που μας επισκέπτονται, όσο και για τους εξειδικευμένους θεραπευτές. Το Κέντρο μας διαθέτει σύγχρονο, πλήρως ενημερωμένο και πλούσιο θεραπευτικό και εκπαιδευτικό υλικό το οποίο ανανεώνεται και διευρύνεται διαρκώς. Όλοι οι θεραπευτικοί χώροι είναι επίσης εξοπλισμένοι με iPad και laptop.

Icon_9

H Φιλοσοφία μας

Στην Speechworld θέλουμε να παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλου επιπέδου, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα αλλά και το παιχνίδι. Για εμάς η θεραπεία είναι αποδοτική μόνο όταν είναι διασκεδαστική για όλους. Έτσι οι βασικές αξίες όλων των θεραπευτών μας είναι:

* Ομαδικότητα

* Ξεκάθαρη Επικοινωνία

* Ειλικρίνεια και Ευθύτητα

* Αριστεία και Συνεχής αναζήτση των πιο καινούργιων πρακτικών στην κλινική τους άσκηση

* Ενσυναίσθησης

* Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα

* Θετική Στάση Ζωής

Η αφοσιωμένη ομάδα μας

Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

Ιδρυτρια & Λογοθεραπευτρια

Η Κωνσταντίνα, εργάζεται στην ειδική αγωγή από το 2010 με παιδιατρικά περιστατικά και ίδρυσε τη Speech World το 2015.

Διαθέτει εκτενή εμπειρία σε παιδιατρικά περιστατικά που αφορούν την πρώιμη παρέμβαση, δυσκολίες άρθρωσης, φωνολογικές διαταραχές, διαταραχή ελλειματικής προσοχής, δυσκολία στην γλώσσα-επικοινωνία, αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία, ειδική γλωσική διαταραχή, καθυστέρηση στη εξέλιξη του λόγου, εκλεκτική αλαλία, διάχυτες αναπτυξιάκες διαταραχές.

Στέλλα Βλαχογιάννη​

Ψυχολογος

Η Στέλλα, εργάζεται από το 2015 ως ψυχολόγος με ενήλικες, εφήβους και παιδιά σε δομές ψυχικής υγείας ενώ παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Χαλάνδρι. Στα πλαίσια της διαρκούς κατάρτισής της, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων, ομάδων εργασίας και σεμιναρίων και συνεχίζει να επιμορφώνεται.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας της Πάντειου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία από το Πανεπιστήμιο Lyon 2 Lumière της Γαλλίας.

Ελλη Μαρία Κομνηνού

Λογοθεραπευτρια

Η Ελλη Μαρία, εργάζεται στο χώρο της ειδικής αγωγής από το 2015. Έχει εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό και έχει δουλέψει με παιδιά με αναπτυξιακή ανωριμότητα-καθυστέρηση, δυσκολίες άρθρωσης-φωνολογίας, διαταραχές ροής (τραυλισμός), (Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος), σύνδρομα, αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία, προβλήματα ακοής.

Εργάστηκε ως ασκούμενη λογοθεραπεύτρια στο νηπιαγωγείο ‘Άγιος Νικόλαος’ στο Μαρούσι ,στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ,στο κέντρο αποκατάστασης ‘Φιλοκτήτης’ στο Κορωπί και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Προγραμματίστε
σήμερα ένα
virtual tour!

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα one-on-one video tour.
Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε, να δείτε το χώρο και να λύσουμε κάθε απορία σας!